Wij zorgen ervoor dat jouw pitch scherp is en jij 100% voorbereid bent. Een heldere financieringsstrategie is ons startpunt.

We bepalen samen met jou welke investeerders bij jouw bedrijf passen, introduceren je en ondersteunen vervol-gens waar nodig in het overtuigen van deze investeerders jij wilt.

Samen met jou bepalen we de juiste financieringsstrategie, bepalen we de juiste structuur, vinden we de juiste investeerders, en zorgen we dat het geld zo snel mogelijk op de bank staat.

De verschillende investeer-ders combineren we in één professionele financierings-ronde op maat waarbij we rekening houden met specifieke wensen van jouw en de investeerders die instappen.

Wil je ook exposure voor jouw bedrijf? Dan combineren we de financieringsronde met een crowdfunding campagne voor nog een extra stukje financiering en interessante media aandacht voor jouw bedrijf.

FINANCIERING OM JOUW BEDRIJF SNELLER TE LATEN GROEIEN? ZO DOEN WE DAT. 

De juiste pitch en strategie

De juiste investeerders

Een passende structuur

Media exposure

DOE DE QUICKSCAN

Wil jij weten of we jou ook kunnen helpen?

Gedurende het gehele proces staat jouw persoonlijke investment manager voor jou klaar. Om de juiste aanpak te bepalen, de juiste investeerders te selecteren en jou te ondersteunen bij eventuele vragen van jou of van je investeerders.

PROFESSIONELE BEGELEIDING

ONS PROCES: VAN VOORBEREIDING TOT GELD OP DE BANK

Vul via de button onderaan de pagina de korte Quickscan om te achterhalen of Symbid jouw bedrijf kan ondersteunen tijdens een financieringsronde.

Inspraak bij Structurering

UITGEBREIDE FUNDINGSCAN

We doen een uitgebreide screening van jouw businessplan en huidige status van jouw bedrijf om te bepalen welke oplossing het beste bij jouw bedrijf past.

Tijdens een verdere kennismaking vertellen we jou wat er nodig is om jouw financieringsronde middels equity te closen en hoe Symbid jou kan ondersteunen.

Tijdens een introductie gesprek vertellen we wat de eventuele volgende stappen zijn.

DOE DE QUICKSCAN

VERDERE KENNISMAKING

INTRODUCTIEGESPREK MET EEN VAN ONZE FINANCIERING EXPERTS

Op basis van de analyse, jouw wensen en een eerste inventarisatie komen we tot de financieringsstrategie voor jou. 

FINANCIERING OP MAAT

We structureren de deal zodat kan worden voldaan aan de wensen van de verschillende investeerders die jij wilt betrekken.

Indien gewenst breiden we de financieringsronde uit met een stukje crowdfunding voor exposure en een stukje extra funding.

We zorgen ervoor dat jij 100% bent voorbereid om investeerders te benaderen. Dit betekent komen tot een scherpe pitch en het voorbereiden op vragen die je kunt verwachten.

OPTIONEEL - PUBLIEKE CROWDFUNDING

BENADEREN VAN INVESTEERDERS

VOORBEREIDING

STRUCTURERING

AFTER FUNDING SERVICES

CLOSEN

Na een succesvolle financieringsronde bieden wij jou de tools waarmee je aandeelhouders actief op de hoogte kunt houden over de voortgang van jouw bedrijf in een online dashboard. Op deze manier behoud je hun betrokkenheid en kunnen zij hun expertise, netwerk en financiering ook inzetten na een eerste èn tijdens een volgende financieringsronde.

Wij verzorgen de volledige juridische afhandeling en zorgen dat de opgehaalde gelden bij jou op de bank belanden.

Wij introduceren jou bij de juiste investeerders en ondersteunen waar nodig tijdens de gesprekken.

DOE DE QUICKSCAN

Double-click to edit this text

Copyright © Symbid. All rights reserved.

42 workspace, Schiedamse vest 154, Rotterdam, 3011 BH
Email ons: 
info@symbid.com

Let op! Investeren brengt een risico met zich mee. U kunt geld verliezen.